Winkelwagen

Devolo HomeplugVerbind uw satellietontvanger, pc,laptop,spelcomputer
met uw router/modem via het lichtnet.
Elk stopcontact in huis biedt toegang tot het netwerk.

Devolo 9116 Dlan 500 Duo ontvanger

Devolo 9116 Dlan 500 Duo ontvanger
Extra ontvanger 2x Lan

Kleiner, sneller, groener - Powerline geperfectioneerd
Hogere snelheden en optimale prestaties voor het meest betrouwbare Powerline-netwerk
Nieuw, extra compact design van de behuizing, voor stijlvolle en flexibele


61.00  euro 41.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  Devolo 9117 Dlan Duo starterskit

Devolo 9117 Dlan Duo starterskit
Max 500 Mbps , HD Videostreaming

Met de dLAN® 500 duo van devolo maakt u een optimale start met uw eigen thuisnetwerk. Want door de eenvoudige verbinding via de stroomleidingen in huis is internet in een handomdraai beschikbaar in elke kamer. Twee LAN-aansluitingen op de adapter maken de directe aansluiting van twee apparaten mogelijk, zoals bijvoorbeeld een computer en netwerkprinter in de werkkamer of een smart-TV en spelconsole in de woonkamer. Door de compacte behuizing is een flexibele en discrete plaatsing mogelijk op elk stopcontact in huis. Bovendien kan het thuisnetwerk steeds met extra adapters worden uitgebreid. Zo brengt de innovatieve dLAN®-technologie het internet in elke kamer. Al meer dan 16 miljoen tevreden klanten hebben voor devolo gekozen – de Nr. 1 voor powerline-thuisnetwerken.


78.00  euro 72.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  Devolo 9118 Dlan Duo Netwekkit

Devolo 9118 Dlan Duo Netwekkit
Max 500 Mbps , HD Videostreaming 3 units 2x lansocket

* De dLAN  bouwt snel en eenvoudig een netwerkverbinding op via het huisinterne stroomnet.
* Eenvoudige Plug-and-Play-verbinding tussen router, computer en andere netwerkapparaten - gewoon insteken en klaar!
* Dankzij het geïntegreerde stopcontact kunnen andere eindapparaten of meervoudige contactdozen op de adapter worden aangesloten, net als bij een normaal stopcontact - er gaat geen stroomaansluiting verloren.
* De geïntegreerde netfilter verbetert de gegevensdoorvoer binnen het thuisnetwerk.
* Dankzij de "Quality of Service" functie en overdrachtssnelheden van max. 500 Mbps zijn toepassingen mogelijk die de hoogste eisen stellen aan de gegevensdoorvoe.
* Het automatisch prioriteren van gegevens zorgt voor een storingsvrije weergave van spraak- en videogegevens.
* Eenvoudige gegevensencryptie via een druk op de knop.
* De gepatenteerde stroomspaarfunctie reduceert het energieverbruik automatisch met 30%.
* Groot gegevensbereik van 200 meter tussen de adapters en betrouwbare netwerksnelheid voor de opbouw van een thuisnetwerk.
* LED-lampje voor het aflezen van de bandbreedtestatus.125.00  euro 100.00Aantal  Devolo 9133 Dlan 500 Duo Plusstartkit

Devolo 9133 Dlan 500 Duo Plusstartkit
Max 500 Mbps HD Videostreaming netfilter,2x lan socket

Met de dLAN® 500 duo+ van devolo maakt u een optimale start met uw eigen thuisnetwerk. Want door de eenvoudige verbinding via de stroomleidingen in huis is internet in een handomdraai beschikbaar in elke kamer. Twee LAN-aansluitingen op de adapter maken de directe aansluiting van twee apparaten mogelijk, zoals bijvoorbeeld een computer en netwerkprinter in de werkkamer of een smart-TV en spelconsole in de woonkamer. Dankzij het ingebouwde stopcontact gaat geen enkele stroomaansluiting in de ruimte verloren. Bovendien kan het thuisnetwerk steeds met extra adapters worden uitgebreid. Zo brengt de innovatieve dLAN®-technologie het internet in elke kamer. Al meer dan 16 miljoen tevreden klanten hebben voor devolo gekozen – de Nr. 1 voor powerline-thuisnetwerken.


125.00  euro 83.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  Devolo 9140 Dlan 500 Duo Plus netwerkkit

Devolo 9140 Dlan 500 Duo Plus netwerkkit
Max 500 Mbps,HD videostreaming,netfilter,2x lansocket 3 units

De Nieuwe Homeplug AV-adapter van Devolo zorgt met zijn geintegreerde stopcontact en de netfilter voor extra comfort in een thuisnetwerk. Dankzij het geintegreerde stopcontact kunnen andere eindapparaten of meervroudige contact dozen op de adapter worden aangesloten. Geen enkele stroomaansluiting gaat verloren. De geintegereerde filter verbetert de gegevensdorovoer binnen het thuisnetwerk aanzienlijk Bandbreedte-intensieve gegevens worden met de dLAN 500 AVplus eenvoudig en betrouwbaar via de bestaand elektriciteitsleidingen doorgevoerd -zonder installatierompslomp. Daarnaast prioriteerd de "Quality of Service"-functie de bandbreedtebehoefte van het tot 500 Mbps snelle dataverkeer en waarborgt zo een optimale spraak- en videoweergave. Tevens waarborgt QoS de heldere transmissie zonder vertraging van spraakgegevens, ook als op andere apparaten binnen het netwerk andere toepassingen parallel lopen. Zo heeft u echt plezier van uw netwerk!


165.00  euro 115.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal