Winkelwagen

Digitale Radio (DAB+)
De nieuwste manier van radio ontvangst.1 2 VolgendeDAB + Digitale radio 400 Technisat

DAB + Digitale radio 400 Technisat
Netwerk compatibele digitale DAB+ radio met geintegreerde WLAN antenne mono

De DigitRadio 400 is een elegante digitale radio voor de ontvangst van DAB+ en internetradio met diverse comfortabele functies. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. Via de geintergreerde WLAN-connectiviteit verbindt uw de DigitRadio 400 makkelijk met het internet en heeft daardoor de beschikking over duizenden internetradio stations, verder kunt u toegrijpen op UPnP-streams van PC´s, Smartphones en NAS systemen welke in het netwerk zijn ingebonden. Tevens kan men het device zeer handig bedienen via de gratis App. Via de bluetooth audio streaming functionaliteit ontvangt de Digitradio 400 kabelloos digitale audiostreams van uw mobiele apparaten. Zo kunt u muziek en luisterboeken van uw smartphone zeer eenvoudig op uw radio beluisteren. Via de AUX-in aansluiting laten zich ook verdere muziekbronnen probleemloos met de DigitRadio 400 verbinden.


239.95  euro 235.00


24 - 48 uur levertijdAantal  DAB+ Digitale radio 100 IRTechnisat

DAB+ Digitale radio 100 IRTechnisat
DAB+ FM Mono met Internetradio

De DigitRadio 100 IR van TechniSat stelt u in staat om een bestaande HIFI-combinatie of een AV-receiver uit te breiden voor de ontvangst van DAB + / digitale radio en FM. Met een dot-matrix LCD-display voor de weergave van tijd, datum of zendernaam, inclusief een afstandsbediening, een favorieten geheugen met twaalf opslagplaatsen voor zowel DAB + als FM radiostations, evenals een aansluiting voor externe antennes is de DigitRadio 100 een ware aanvulling op uw HiFi-combinatie. Men kan dus zeer comfortabel DAB + / DR+ en dus digitale radio ontvangen. Middels bluetooth audio streaming is de DigitRadio 100 zelfs in staat om draadloos audio-streams te ontvangen van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ook andere muziek en audioboeken kunnen gemakkelijk draadloos worden afgespeeld door dit muziek station.


149.99  euro 145.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  DAB+ Digitale radio 100 Technisat

DAB+ Digitale radio 100 Technisat
DAB+ FM Mono Klokradio

De DigitRadio 100 van TechniSat stelt u in staat om een bestaande HIFI-combinatie of een AV-receiver uit te breiden voor de ontvangst van DAB + / digitale radio en FM. Met een dot-matrix LCD-display voor de weergave van tijd, datum of zendernaam, inclusief een afstandsbediening, een favorieten geheugen met twaalf opslagplaatsen voor zowel DAB+ als FM radiostations, evenals een aansluiting voor externe antennes is de DigitRadio 100 een ware aanvulling op uw HiFi-combinatie. Men kan dus zeer comfortabel DAB+ / DR+ en dus digitale radio ontvangen. Middels bluetooth audio streaming is de DigitRadio 100 zelfs in staat om draadloos audio-streams te ontvangen van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Ook andere muziek en audioboeken kunnen gemakkelijk draadloos worden afgespeeld door dit muziek station.


89.95  euro 85.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  DAB+ Digitale radio 110 IR Technisat

DAB+ Digitale radio 110 IR Technisat
Netwerk compatibele digitale DAB+ radio met geintegreerde WLAN antenne mono

TechniSat DigitRadio 110 IR settopbox met internet, DAB+, FM, Spotify, Bluetooth en Multiroom 


euro 175.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  Dab+ Digitale radio 200 portable Technisat

Dab+ Digitale radio 200 portable Technisat
DAB+/FM, 87.5 - 108MHz / 174 - 240MHz,

Fijne compacte digitale DAB / DAB+ radio zonder poespas met ingebouwde oplaadbare accu voor uren speelplezier.


84.95  euro 80.00


24 - 48 uur levertijdAantal  DAB+ Digitale radio 210 Technisat

DAB+ Digitale radio 210 Technisat
Mobiele digitale radio voor de ontvangst van DAB+, DAB en FM

De Technisat DigitRadio 210 is een draagbare digitale radio, met welke u ook onderweg DAB+, DAB en FM ontvangen kunt. Met eerstklassige geluidskwaliteit, een two-line LCD-Display ter weergave van zendernamen en additionele informatie zoals de opslagmogelijkheid van 20 zenders voor FM- en DAB+ radiostations. De Digitradio 210 biedt alles wat u nodig heeft om gemakkelijk en kwalitatief hoogwaardig digitale radio te ontvangen en beluisteren. Via 4 wisselbare batterijen (AA) kan men de Digitradio 210 probleemloos mobiel gebruiken. Via de meegeleevrde stroomadapter kan men deze mobiele DAB+ radio ook perfect plaatsen in de keuken of iedere andere kamer


59.95  euro 55.00


In voorraad


Aantal  DAB+ Digitale radio 210 Technisat WLan

DAB+ Digitale radio 210 Technisat WLan
Mobiele digitale radio voor de ontvangst van DAB+, DAB en FM met Internet.

Een draagbare radiotoestel die werkt op de bijgeleverde adapter maar ook op batterijen
Indien er een wifi netwerk in de buurt is maakt de radio verbinding en heb je de beschikking over duizenden stations van over de hele wereld.


129.95  euro 125.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  DAB+ Digitale radio 450 Technisat

DAB+ Digitale radio 450 Technisat
Netwerk compatibele digitale DAB+ radio met geintegreerde WLAN antenne stereo

De DigitRadio 450 is een hoogwaardige DAB+ digitale radio met indrukwekkende stereo geluidsweergave, ingebouwde Wi -Fi en een groot aantal netwerkfuncties. Geniet van nationale en regionale radio varieteit en perfecte digitale muziekkwaliteit zonder beperkingen dankzij de ontvangst van DAB+ en FM. De intuitive draaiknop bediening en een handig OLED-display zorgen ervoor dat men moeiteloos op diverse functies kan toegrijpen. De geïntegreerde Wi - Fi-connectiviteit verbindt de digitale radio 450 met uw thuisnetwerk zo krijgt u toegang tot duizenden internetradiostations en UPnP releases van pc's, smartphones of NAS- systemen welke in uw thuisnetwerk zijn ingebonden. Via Bluetooth Audio Streaming met eenvoudige App bediening ontvangt de DigitRadio 450 zelfs draadloze digitale audio streams vanaf mobiele apparaten . Zo luistert u ook eenvoudig naar muziek en podcasts vanaf uw telefoon op uw DigitRadio 450. Via de geïntegreerde AUX - IN interface kunnen ook gemakkelijk andere audiobronnen worden aangesloten aan de DigitRadio 450. 


279.95  euro 265.00


24 - 48 uur levertijdAantal  DAB+ Digitale radio Technisat 350CD

DAB+ Digitale radio Technisat 350CD
TechniSat DigitRadio 350 CD radio met DAB+, FM, CD en USB

Dit apparaat is niet alleen een radio. Met dit product van TechniSat heb je ook de mogelijkheid om muziek direct van CD (incl. MP3) of in MP3-formaat af te spelen vanaf een USB-stick. En de ingebouwde wekker en sleep timer functie zorgt ervoor dat deze radio ook zeer geschikt is om in je slaapkamer te zetten. De twee ingebouwde luidsprekers met een vermogen van 5 watt zorgen voor een fantastisch stereogeluid. Maar deze radio kun je ook gewoon in de huiskamer zetten en terwijl je huisgenoten met van alles en nog wat bezig zijn, kan jij je met de bijgeleverde koptelefoon de muzikale wereld verkennen. Digitale radio doet grenzen wijken. 


euro 215.00


In voorraad


Aantal  Digitale Internet Radio 110 IR Technisat black

Digitale Internet Radio 110 IR Technisat black
Internet Radio

De Digitradio 110 IR is een radio + multiroom ontvanger die zelf geen speaker heeft.
Hierdoor is dit apparaat zeer geschikt om u bestaande hifi apparatuur te voorzien van een DAB+/ FM, Bluetooth, Airplay en UPNP oplossing.
De Digitradio 110 IR is voorzien van een 3,2”TFT scherm , waarop o.a. de albumhoes, zendernaam en klok op te zien zijn, tevens wordt de Digitradio 110 ir standaard geleverd met een ir remote.


169.95  euro 165.00


24 - 48 uur levertijd


Aantal  
1 2 Volgende